Yhteystiedot

Yhteydenotot ensisijaisesti osoitteeseen: info@vuoksitalot.fi
Puupohjaiset tuotteemme tuodaan pääosin Venäjän federaation alueelta. Ne jalostetaan Suomessa ja käytetään Suomessa, viedään Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan tai takaisin Venäjälle. Edustamme useita venäläisiä metsä- ja puunjalostusalan yrityksiä. Hintamme ovat edullisia, kapasiteettimme ovat suuret ja toimituksemme varmoja ja täsmällisiä. Logistiikan järjestäminen, mahdollisine tulleineen kuuluu toimittajalle ja maksuaikamme perustuvat normaalikäytäntöön. Raaka-aineemme ovat sertifioituja ja tarkastettuja tuhohyönteisten torjumiseksi.
Tarjoamme Teidän yrityksellenne energia-alan yhteistyötä raaka-ainetoimituksien merkeissä. Ymmärrämme ympäristön metsänkasvattajien ja –omistajien raaka-ainetarjonnan merkityksen yrityksillenne. Toivomme silti, että voitte kuitenkin löytää käyttöä myös meidän tuotteillemme. Siitä on etua myös Suomelle.
Normaali toimintamme perustuu vuosisopimuksiin, mutta olemme kiinnostuneita/valmiita toimittamaan myös pienempiä myyntieriä (minimi on rekkakuorma).
Annamme mielellämme Teille kirjallisen tarjouksen tuotteistamme, kun saamme Teiltä tarpeidenne mukaisen tarjouspyynnön. Vastaamme myös mielellämme muihin toimintaamme liittyviin kysymyksiinne.

KUNNIOITTAVASTI

Reijo Linnanen

Toimitusjohtaja

reijo.linnanen@vuoksitalot.fi

+358 50 4900 953

Ludmila Smirnova-Aho

Johtaja, Venäjän toiminnot

ludmila.smirnova-aho@vuoksitalot.fi

+358 45 2758 674

Kiitos viestistäsi!